• Magyar
Sportrehabilitáció
Időpontfoglalás
Gyógytorna
Sportrehabilitáció
Gyógytorna
Időpontfoglalás
Sportsérülés?
Időpontfoglalás
Kérje szakemberünk segítségét!
Sportsérülés?
Kérje szakemberünk segítségét!
Időpontfoglalás
Gerincpanaszok, hátfájás?
Időpontfoglalás
McKenzie módszer és egyéb professzionális kezelések!
Gerincpanaszok, hátfájás?
McKenzie módszer és egyéb professzionális kezelések!
Időpontfoglalás
Ortopédiai problémák?
Ízületi- és izomfájdalmak?
Időpontfoglalás
Van megoldás!
Ortopédiai problémák?
Ízületi- és izomfájdalmak?
Van megoldás!
Időpontfoglalás

Bemutatkozás

Pintér Orsolya vagyok gyógytornász, sportfizioterapeuta és a győri Physio Flow sportrehabilitáció & fizioterápia alapítója.

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2009-ben. Pályámat szülővárosomban, Győrben, a kórház Idegsebészeti osztályán kezdtem. Az itt eltöltött évek alatt hatalmas gyakorlatra tettem szert a gerincsérvvel rendelkező páciensek ellátásában; speciálisan a McKenzie módszer szerint. További szakmai kihívást keresve 2012-ben Ausztriában kezdetem dolgozni egy neves, nemzetközi rehabilitációs centrumban, sport- és ortopédiai sérülésekre fókuszálva. Ezalatt nemcsak a német tudásom fejlődött felső fokúra, hanem a rehabilitációval kapcsolatos ismereteim is. Sportfizioterapeuta képesítésemet a Német Olimpiai Bizottság (DOSB) által elismert tanfolyamon szereztem és azóta is folyamatosan gyakorlom.

A Physio Flow-t férjemmel közösen alapítottuk, és célként tűztük ki magunk elé, hogy professzionális színvonalon, kellemes környezetben fogadjuk a minket választó pácienseket.

A Flow áramlást jelent. Mint ahogy a víz is mindig mozgásban van, az emberi testnek is nagyon fontos, hogy életkortól függetlenül teljes mértékben élvezni tudja a mozgás örömét.

Fizioterápia

A fizioterápia célja, hogy a test mozgási és funkcionális képességét megtartsa és helyreállítsa. A gyógytorna nemcsak kezelésre alkalmas, hanem a mozgásszervi betegségek megelőzésére egyaránt.

A mozgató szervrendszer is szenvedhet zavart sérülések, balesetek, veleszületett rendellenességek és tartási hibák miatt. Ezek sajnos gyakran fájdalmat és funkciózavart okoznak. A problémák elhárítása érdekében különböző módszerekkel dolgozunk: fascia kezelésekkel, mobilizációs technikákkal és tréningekkel.

Mikor érdemes hozzánk eljönni?

1

Megelőzés és tanácsadás, a mozgás szervrendszer sérülései és betegségei esetén, pl. gerinc és különböző ízületi problémák esetén.

2

Ortopédiai és traumatológiai panaszok, valamint sérülések kezelése esetén, pl. felső- és alsó végtagok, medence és gerinc.

3

Rehabilitáció különböző sérülések után, pl. porc és izom, különböző csonttörések, inak és szalagok szakadása után.

4

Hobbi és élsportolók gondozása, pl. izom-ízületi sérülés, hát-és ízületi fájdalmak, operációk után tartáskorrekció, prevenció.

Időpontfoglalás

Sportrehabilitáció

Sérülés stádiumától függően beszélhetünk:

  • fájdalomcsillapításról,
  • gyulladáscsökkentésről,
  • ízületi mozgásterjedelem növeléséről,
  • izmok lazításáról, nyújtásáról valamint erősítéséről,
  • egyensúly, és mozgáskoordináció fejlesztéséről.

Fókuszban a funkció! Ha mindennapi életünk részét képezi a sport, akár hobbi, akár profi szinten űzzük, könnyen előfordul egy-egy sportsérülés. A leggyakrabban előforduló sérülések közé tartozik a zúzódás, rándulás, szakadás, kisebb-nagyobb ficam, és törés.

A sportsérülések után szükség van egy közös, összehangolt munkára, ahol a funkciójában sérült izmot, ízületet helyreállítjuk, megerősítjük. Maga a rehabilitáció egy többlépcsős folyamat, melyben közösen haladunk végig a felépülésen vezető úton, így a diagnózis felállítása után megtervezzük a terápiát, mindezt sportágspecifikusan.

A rehabilitáció során célként tűzzük ki a sérülések hosszútávú megelőzését, valamint a sportba való minél előbbi visszatérést.

Időpontfoglalás

Árak

Első alkalom
konzultáció + kezelés
10 000 Ft60 perc

Egyéni kezelés

5 000 Ft30 perc

45 perc - 7 000 Ft
60 perc - 9 000 Ft
McKenzie torna
konzultáció + első kezelés
12 000 Ft60 perc

Minden további alkalom, kontroll + kezelés:
30 perc / 5 000 Ft
Csoportos torna
gerinctorna
3 000 Ft/fő60 perc

10 alkalmas kedvezményes csoportos torna bérlet:
25.000 Ft

Gerinctorna:
Hétfő: 17.00-18.00 Csütörtök: 17.00-18.00


Adjunk lehetőséget másoknak a gyógyulásra, tartsuk tiszteletben egymás idejét!
Felhívjuk a figyelmét minden kedves vendégünknek, hogy a foglalásokat felelősséggel kezelje. Kérjük, hogy változás esetén legalább 24 órával előtte tájékoztatni szíveskedjenek, ennek elmulasztása esetén 5000Ft rendelkezési díjat számolunk fel a következő kezelés után.

Köszönjük a megértést!
PhysioFlow